Møbelpolstring og ombetrækning i kvalitet
Ring for et uforpligtende tilbud på telefon

Profil

Mød Lillebæltpolsterens ejer

Den stolte ejer bag Lillebæltpolsteren, som har til huse i Harndrup, er jeg, Linda Nielsen. Jeg har samlet erfaring inden for ombetrækning af møbler, samt produktion af nye møbler og hynder siden,   jeg gik i lære i 1990 hos sadelmager Ib Mathiesen i Nr. Åby, hvorefter  jeg så blev  udlært i 1993. Den garvede sadelmager lærte mig utrolig meget og har klædt mig godt på til polstringsverdenen. Efter uddannelsen fik jeg arbejde hos Fastrup Møbler, som fremstiller møbler af højeste kvalitet. Jeg fik derfor en masse erfaring inden for faget hos den kvalitetsbevidste virksomhed.

Efter min afslutning ved Farstrup, drog jeg videre til HOWE. Her arbejdede jeg i produktionen, hvor jeg også lærte en masse. Efterfølgende arbejdede jeg 12 år hos Fredericia Furniture, hvor jeg monterede stof og læder på Børge Mogensens smukke klassikere.

I 2006 tog jeg springet og blev selvstændig, og kunne i september 2016 fejre 10 års jubilæum.

Jeg er leverandør til privatkunder, erhvervskunder og offentlige institutioner. Jeg har derfor en bred berøringsflade, og er god til at indgå i forskellige samarbejder. Som leverandør arbejder jeg blandt andet med ompolstring af kirkehynder, biografstole, konference- og kontormøbler. Til private kunder udfører jeg alle former for reparationer og ompolstring af møbler samt en lang række specialopgaver.

Hos Lillebæltpolsteren kan du se et stort udvalg af stofprøver fra mange af de mest anerkendte leverandører i Danmark og udland. Jeg viser gerne prøver frem, og som kunde er det også muligt at låneprøverne med hjem. På den måde er det nemmere at finde ud af, om stoffet eller læderet vil passe til farverne og stilen i hjemmet. Ønsker du et besøg af mig, tager jeg også gerne på kundebesøg og fremviser materialer. Ønsker I et samarbejde, giver jeg dig/Jer gerne et uforpligtende tilbud til en absolut konkurrencedygtig pris.

 

Mød Linda og kollegaen Gitte

Min virksomhed er vokset, og derfor opstod behovet for en par ekstra hænder i værkstedet. Pr. 24. februar 2014 ansatte jeg derfor en voksenlærling. Gitte blev udlært i februar 2018,  og er nu en fast del af virksomheden og hjælper mig med de daglige opgaver grundet den store efterspørgsel.

Sammen danner vi de bedste rammer for vores kunder, og vi gør altid vores ypperste for at nå det bedste resultat. Har du spørgsmål vedrørende arbejdsopgaver eller andet, er du velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden eller give os et kald. Vi er altid klar til at give en hjælpende hånd.