Møbelpolstring og ombetrækning i kvalitet
Ring for et uforpligtende tilbud på telefon

Se mit værksted

Når vi udfører vores kunders opgaver, arbejder vi på vores professionelle værksted ved Harndrup. Her ombetrækkes og ompolstres opgaver, små som store. Vi er i besiddelse af alle de nødvendige værktøjer og materialer, som skal benyttes for at opbygge møblets polstring korrekt.  Med dem og vores egne evner forsøger vi altid at nå det bedste resultat – og det lykkes. På værkstedet har vi også mulighed for at udføre  arbejdsopgaver, der indebærer syning i for eksempel læder og kalechestof. Vi overlocker også kanter på tæpper.

Det er vigtigt for os, at vi har de bedste forudsætninger, når vi skal udføre en arbejdsopgave for dig. Derfor har vi også sørget for at være i besiddelse af det bedste udstyr. Det gør arbejdsgangen nemmere for os, og vi kan i langt større grad opfylde dine ønsker med de rigtige maskiner. Skal vi for eksempel reparere en bådkaleche eller et telt til en campingvogn, benytter vi vores store industrisymaskine, som har en længere arm end en almindelig symaskine. Den kan derved nemmere håndtere større stykker stof så som store telte og kalecher.

Vi elsker at være på værkstedet og udføre Jeres opgaver. Det er det, vi brænder for, og det ligger os altid på sinde at gøre det bedste, vi kan for at gøre dig tilfreds. Har du lyst til at se vores værksted, er du altid velkommen til at komme forbi Harndrup. Her kan du også se stof- og læderprøver, så vi sammen kan vælge det rigtige materiale til dit motorcykelsæde, stol eller bådkaleche. For nogen er det nemlig vigtigt at være med i selve processen, og mærke og føle materialet. Så tøv ikke – det er det, vi er her for.

Nedenfor kan du se billeder af værkstedet.