Møbelpolstring og ombetrækning i kvalitet
Ring for et uforpligtende tilbud på telefon

Både og campingvogne

Fornyelse til din båd og campingvogn

Har du en campingvogn, en båd eller et telt, ved du også, at vind og vejr slider hårdt på materialer og syninger. Vi kan lave en lang række reparationer og har de rigtige materialer, der er beregnet til at modstå sol, blæst og saltvand – både når gælder kalecher og teltdug og til hynderne i båden eller campingvognen. De nyeste tekstiler kan modstå skimmel, klor og havvand og er UV-beskyttede, så farverne holder meget længere. Skal partyteltet også repareres med eventuelt nye sejlringe, stropper eller lapper, så er det bare at komme forbi med det.

Kontakter I os, tager vi sammen en dialog om, hvilket stof der kan anvendes. Det skal have en maksimal slideffekt, så det holder i mange år.

Vi vurderer opgaven og fortæller dig, om den er nødvendig at udføre eller ej. Kan det betale sig for dig at få repareret kaleche eller telt og vil det måske være en omkostningsmæssig fordel at få repareret vinduer og lynlåse i samme ombæring? Vi bruger altid vores ekspertise, så du ender med det bedste resultat.

Vi udfører:

  • Reparation af bådkalecher, kalecher, sejl, telte og presenninger
  • Ombetrækning af campingmøbler og inventar til bådkabiner
  • Syning af hynder og puder til båd, campingvogn og diverse møbler
  • Udskiftning af vinduer og lynlåse i kalecher og telte
  • Kantoverlockning af tæpper til båd og campingvogn

På grund af vores brede ekspertiseområde, kan du derfor få hjælp til at give din båd nyt liv, gøre campingvognen endnu hyggeligere med nye hynder, eller nyde den gode udsigt med nye vinduer i kalechen.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller hvis du har en opgave, der skal løses. Sammen finder vi den rette løsning for dig, så du ender med et resultat,  du er glad for.