Møbelpolstring og ombetrækning i kvalitet
Ring for et uforpligtende tilbud på telefon

Biler og motorcykler

Få det bedste ud af køreturen på din motorcykel

At sætte sig på motorcyklen og køre en tur på de lange, smukke landeveje med et lækkert betrukket sæde er komfort i særklasse. Et smukt sæde gør nemlig meget for motorcyklens udtryk. Og mulighederne er mange, når det gælder motorcykelsædet. Har du et ønske om at sætte dit helt eget og specielle præg på sædet, kan vi brodere eller sy særligt motiv på. I samarbejde kan vi også ombygge og polstre sædet, så det med vores rådgivning og dine ønsker bliver komfortabelt, smukt og anderledes.

 

Trænger din bil til et nyt look?

Ligesom vi ombetrækker motorcykelsæder, kan vi også give din bil et helt nyt udtryk. Vi ombetrækker nemlig også bilkabiner efter dit ønske. Det kan gøre meget for en bil at få nyt stof eller læder på sæderne. Faktisk kan den komme til at føles så god som ny. I hvert fald komfortmæssigt, og det betyder også noget.

Vi udfører også små reparationer af betræk og polstring, så bilsæderne fremstår flot igen. Vi kan med nål og tråd reparere revner i betrækket billigt og hurtigt, inden skaden udvikler sig. Nu kan vi også udbedre skader i læder såsom revner og huller. Er farven slidt af, forhandler vi også læderfarve.

 

Bliv inspireret

Går du med ideen om at få ombetrukket enten dit motorcykelsæde eller bilkabinen, er du altid velkommen til at besøge os på mit værksted i Harndrup. Vi har mange billeder, hvor du kan finde en masse inspiration. Vi tager selvfølgelig også gerne en snak med dig, så du vælger det helt rigtige materiale.

 

Få dit køretøj til at se godt ud igen

Trænger dit køretøj til at blive istandsat yderligere, kan du her se, hvilke arbejdsopgaver vi udfører:

  • Speciallavede motorcykelsæder
  • Ombygger og polstrer hele motorcykelsæder og sidevogne
  • Ompolstrer bilsæder og hele kabiner
  • Udskifter ruder og reparerer kalecher til biler
  • Overlockning af tæpper til biler
  • Reparation af køredragter

 

På grund af de mange håndværksmæssige opgaver vi kan udføre inden for polstring af køretøjer, kan du hos os få gjort din motorcykel eller bil fin igen. Det betyder også, at selv sidevogne, ødelagte tasker og dørbeklædninger kan blive repareret og holde længe endnu. Netop det er vi glade for at kunne hjælpe med.

Hvis ovenstående har ført til spørgsmål, skal du altid være velkomne til at kontakte os. Vi nyder altid at snakke med vores kunder, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning. Du kan også kigge forbi værkstedet, så vi sammen kan tage et kig på dit køretøj.

Vi udfører også små reparationer af køredragter ellers sammenarbejder vi med en rigtig god skrædder.