Møbelpolstring og ombetrækning i kvalitet
Ring for et uforpligtende tilbud på telefon

Giv dit møbel nyt liv

Har du et højtelsket møbel, som har særlig affektionsværdi, men som er begyndt at se en anelse slidt ud? Så giver vi gerne dit møbel en kærlig hånd. Nyt stof eller læder kan nemlig puste liv i dit gamle møbel og få det til at se endnu smukkere ud end før. Nogle gange skal der ikke andet til, end at få fyldet i de gamle hynder udskiftet, farvet læderet eller få stoffet renset. Vi forhandler mange forskellige puder og skærer skumhynder til i alle mål og faconer.

Vi har et stort udvalg af både danske og udenlandske stofleverandører. Det giver os rig mulighed for at finde netop det materiale, som du ønsker og uanset, om du ønsker en klassisk stil eller går efter at få en unik stol med et nyt udtryk, kan vi sammen finde et smukt stykke stof eller læder. Vi har et stort netværk, så det gør det muligt af skaffe meget andet end lige det, som vi i øjeblikket har i butikken.

Med vores lange erfaring i bagagen og vores store passion for polstring ved vi, at betrækket på dit møbel i den grad er med til at skabe helhedsindtrykket. Det handler selvfølgelig om øjnene der ser, men et nyt betræk får dit møbel til at fremstå rent og smukt. Vi går altid ind og vurderer det enkelte møbels design og linjer, så vi kan rådgive dig grundigt og finde det betræk, som falder i din smag. Dialogen er vigtig for os, så vi kan levere det bedste resultat. På den måde kommer møblets design til at passe med det nye betræk og stilen i dit hjem.

Har du behov for at få foretaget en mindre reparation af dit møbel,  limet eller olieret det, har vi mulighed for det. Vi har et snedkerværksted, hvor vi kan skære en ny træplade til en stol eller reparere andet træværk. Ved større reparationer, omlakering eller maling samarbejder vi med en rigtig dygtig møbelsnedker.

Hvilke møbler ombetrækker vi?

Har du besluttet dig for, at et eller flere af dine møbler skal have nyt liv, foretager vi ombetrækning af følgende:

  • Nyere møbler
  • Ældre og antikke møbler
  • Arkitekttegnede klassikere, som for eksempel Børge Mogensen og Wegner møbler

Uanset hvad du kommer med, værner vi om dit møbel og i samarbejde med dig og dine ønsker, bruger vi vores ekspertise til at opnå det allerbedste resultat.

Har du spørgsmål til ombetrækning som ikke er blevet opfyldt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og hjælper dig gerne på rette vej.