Møbelpolstring og ombetrækning i kvalitet
Ring for et uforpligtende tilbud på telefon

Rideudstyr

En solid industrimaskine

Rideudstyr er lavet af kraftige materialer, og er derfor sværere at sy og reparere end andre tekstiler og materialer. Udstyret kan derfor ikke altid ordnes på en almindelig symaskine. For at efterkomme dit behov, har vi derfor en solid industrimaskine på værkstedet, som nemt og hurtigt kan sy igennem adskillige stykker læder. Det betyder, at vi kan reparere mange typer rideudstyr. Og det, der ikke kan sys på maskine, syer vi i hånden med en solid, spids og trekantet lædernål. Du kan også købe en nål, hvis du selv har mod på at sy dit udstyr.

 

Få repareret dit rideudstyr 

Vi kan hjælpe med disse reparationer:

  • Reparation af sadler og udskiftning af gjordremme
  • Reparation og brodering på dækkener og ridetøj
  • Reparation af hovedtøj og seletøj
  • Ompolstring af hestevogn

Har du redet i mange år, ved du, at det er vigtigt, at rideudstyret skal være i orden, så kom endelig ind på værkstedet, inden skaden bliver for stor. Er din sadel ved at være slidt og trænger den til en ny gjordrem, kan vi sammen tage en snak om, hvordan vi når det bedste resultat. Det samme gælder for dækkener, hovedtøj og seler.

Vi kan også reparere og brodere dit ridetøj og dækkener, så det får et nyt og smukt udtryk. Med broderi kan du nemlig sætte dit personlige præg på dit udstyr.
Har du en smuk hestevogn, som gerne skulle holde mange år endnu, kan vi sammen finde det bedste betræk til formålet og ompolstre den.

 

Giv os gerne et kald

Har du brug for hjælp til opgaver, som de der er beskrevet ovenfor, er du mere end velkommen til at ringe til os. Vi ønsker altid at guide vores kunder i den rigtige retning, så du får den bedste oplevelse med hensyn til udførelsen af dit udstyr. Er du ude at køre og i nærheden af Harndrup, er du meget være velkommen til at kigge indenfor i mit værksted.