Møbelpolstring og ombetrækning i kvalitet
Ring for et uforpligtende tilbud på telefon

Service

Hos Lillebæltpolsteren arbejder vi inden for en lang række områder. Her på siden kan du læse om vores arbejdsområder. Ønsker du en mere detaljeret gennemgang, henviser vi dig til de enkelte undersider.

Ombetrækning af nyere, ældre, antikke og arkitekttegnede møbler
Trænger et eller flere af dine møbler til et nyt look, er hjælpen at finde hos os. På grund af vores ekspertise inden for området, vurderer vi altid møblets design, farver og linjer. Vi rådgiver jer også, så vi sammen kan finde det betræk, som passer bedst til Jer og Jeres møbel. Vi har et stort udvalg af prøver fra mange forskellige lande, som man er velkommen til at låne med hjem. Der kan man tit bedre vurdere farverne i det rigtige lys og sammensætning med ens andre ting. Vi kan også udskifte fyldet i hynder og puder, der er faldet sammen.

 

Syning af hynder til både, campingvogne og diverse møbler
Trænger bådens kahyt eller campingvognens indre til at blive shinet op, kan vi også hjælpe dig med syning af hynder. Selv en lille ting som at få fornyet hynderne, kan nemlig give nyt liv til rummet. Har du et møbel, der trænger til en ny hynde, er vi selvfølgelig også behjælpelige.

 

Reparationer af bådkalecher, telte, presenninger og rideudstyr
Det er vigtigt, at stoffet til bådkalecher og telte er i et særligt materiale. Er du i tvivl, så kontakt os gerne. Vi har stor erfaring inden for området og ved, at stoffet man skal anvende, skal være hårdført og kunne tåle blandt andet  saltvand og blæst. Teltstof skal være ligeså vejrbestandigt. Vi forhandler også stof, som er beregnet  til udemiljøer, da det kan tåle både sollys og fugt. Det bliver ikke jordslået.

Vi reparerer også rideudstyr såsom sadler, hovedtøj, seletøj og dækkener. Skal I have udskiftet gjordremme, lavet brodering på dækkener, ridetøj eller ompolstret hestevognen, er vi også behjælpelige.

 

Polstring af bil- og motorcykelsæder
Hos Lillebæltpolsteren kan du også få hjælp til polstring af bil- og motorcykelsæder. Det skaber komfort i særklasse og gør køreturen endnu bedre. Du kan også få repareret din køredragt eller få ompolstret kabinen i bilen. Vi tager en god snak og finder sammen ud af, hvordan din bil eller motorcykel bliver, som du ønsker. Vi kan også lave mønster, sy delinger og andre detaljer i sæder og dørbeklædning. Vi har også ombygget en del motorcykelsæder efter kundens ønske og i nogle tilfælde indbygget geléindlæg.

 

Udskiftning af lynlåse og slåning af knapper
Har du brug for en ny lynlås eller skal din frakke have nye knapper, kan du altid komme til os. Vi syer nye lynlåse og knapper i, men vi kan også lave helt nye knapper i forskellige størrelser, hvor du selv kan være med til at bestemme stoffet. Vi kan også lave dem i aluminium og plastik, så de ikke ruster.

 

Salg af stof, læder, plejemidler og polstermaterialer
Har du blot brug for stof, læder, plejemidler eller polstermaterialer, kan du købe det hos os. Vi har et godt udvalg og rådgiver Jer igennem købet, så I får det rette produkt med hjem. Jeg er blevet forhandler af Guardian plejeprodukter, som er meget populært. Mit værksted kan sammenlignes med en almindelig butik med åbningstider fra 8.00-16.00 hver dag, hvor der også er salg af puder og læderting såsom bælter, halsbånd, hundesnore, raflebæger, nøgleringe,  kræmmerpunge m.m.

 

Vi tænker på genbrug
Når vi arbejder med polstring og ombetrækning, vil der ofte komme rester af stof, læder og vat. Vi bryder os ikke om at overforbruge, og derfor forsøger vi altid at bruge hver en rest. Du kan derfor købe læderrester til en ny pung eller pude, stofrester til patchwork og vat til fyld i nisser – ja, alt det du kan bruge resterne til. Vi anvender også vat- og skumrester i puder, så de bliver helt fantastiske at bruge. Genbrug er i fokus hos os, og det er vi stolte af og bliver hele tiden kun bedre til.

 

Undervisning i møbelpolstring
Jeg har tidligere undervist i møbelpolstring hos Vestfyns Husflidsforening og afholder nu kurser hjemme på værkstedet, hvor folk har deres egne møbler med, når der er nok tilmeldte.

Er du interesseret i at lære at polstre møbler selv, eller har du brug for hjælp til ombetrækning, reparationer eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail linda@lillebaeltpolsteren.dk, tlf. 64 41 86 60 eller mobil 61 65 72 70.